Medarbetare

Kasams BUP-team

lillemor1

Lillemor Lidén

Traumaterapeut
Förstärkt handledare

Lillemor har mångårig arbetserfarenhet från BUP   och har flera fördjupade utbildningar inom traumabehandling. På Kasam Familj arbetar hon i specialistteam främst inriktat mot placerade barn i Familjehemsvård. Lillemor har även uppdrag inom specialisteamet där hon arbetar som förstärkt handledare till familjehem.

lillemor.linden@kasamfamilj.se

inger-stenfelt

Inger Stenfelt

Leg. psykoterapeut

Inger har arbetat på socialtjänsten i Örebro stad under många år med insatser riktade till barn och föräldrar. Hon har varit med och startat upp flera verksamheter inom socialtjänsten. Inger arbetar i utredningsteam och utför anknytningsutredningar på Stora- och Lilla Björn. Utöver detta arbetar hon riktat till de placerade föräldrarna med föräldrautbildningar, familjebehandling och terapi.

 inger.stenfelt@kasamfamilj.se

andrea-profilbild-small-square

Andrea Sjöström

Leg. psykolog, Leg. psykoterapeut
Extern Handledare

Andrea är utbildad psykolog och psykoterapeut. Andrea arbetar i utredningsteamet med utredningsarbete på Stora- och Lilla Björn. Utöver detta arbetar Andrea med handledning och kompetensutveckling på Kasam Familj.  

 andrea.sjostrom@kasamfamilj.se

Elisabeth-Dwyer-IMG_7474-300x300

Elisabeth Dwyer

Leg. läkare

Beskrivning kommer.

elisabeth.dwyer@kasamfamilj.se

Laura-Olsson

Laura Olsson

Leg. Logoped

Laura har arbetat på Logopedmottagningen i Karlskrona i flera år. Hon gör bedömningar och ger insatser till barn som har svårigheter med tal språk, kommunikation och ätande. Dessutom arbetar hon med att främja högläsning, läslust och barns berättande på Stora- och Lilla Björn samt i våra familjehem.

 

laura.olsson@kasamfamilj.se

a7r2345

Caroline Ahlfeldt

DBT/KBT-terapeut

Caroline har under många år arbetat som DBT- och KBT-terapeut och har vidareutbildning inom traumabehandling. Caroline arbetar som familjehemskonsulent på Kasam Familj och har spetskompetens inom förstärka ärenden. 

caroline.ahlfeldt@kasamfamilj.se

Marlene-Frideryd•Linda-schuster-300x300

Marlene Frideryd

Leg. Sjuksköterska

Har hand om hälsosamtal, hälsoundersökning, skolkontakter, habiliteringskontakt, kartläggning vårdbehov, övrig sjuk- och tandläkarkontakt, ansvarig för bokning av BBIC-läkar-undersökningar.

marlene.frideryd@kasamfamilj.se

sofie

Sofie Bertilsson

Leg. Sjuksköterska/ Leg. Barnmorska

Sofie har mångårig arbetserfarenhet från yrket som barnmorska och har även arbetserfarenhet från utrednings- och behandlingshem för barn 0-13 år med föräldrar. På Kasam Familj arbetar hon riktat till föräldrar med bebisar under placeringstiden. Sofie erbjuder insatser inom amningshjälp, anknytning och graviditet.

sofie.bertilsson@kasamfamilj.se

Familjehemsvården

Ring eller maila oss på info@kasamfamilj.se / 010-200 78 21 om du vill nå våra familjehemskonsulenter.

HVB

Emelia Sjövik ©LindaSchuster

Emilia Sjövik

Utredningsassistent

Emilia är utbildad socionom och har arbetat på Stora- och Lilla Björn sedan uppstart. Emilia har arbetserfarenhet från rollen som tillförordnad föreståndare, biträdande föreståndare och som utredningsassistent. I hennes nuvarande roll ingår arbete med observationer, utredningssamtal och arbete med nätverkskarta.

emilia.sjövik@kasamfamilj.se

Jennifer-Qvick-clean300x300

Jennifer Qvick

Utredande specialistsocionom

Jennifer arbetar som utredningsledare och specialistsocionom i utredningsteamet på Stora- och Lilla Björn, och ingår även i specialistteamet på Kasam BUP. 

Jennifer är i grunden utbildad handledare i psykosocialt arbete, samt socionom med grundläggande psykoterapiutbildning med fördjupning i bl a psykotraumatologi. Hon har tidigare arbetat i 15 år på socialtjänsten i Lund, bland annat på HVB för ungdomar och på Kriscentrum med våld i nära relation.

jennifer.qvick@kasamfamilj.se

Alma Alic bild square crop

Alma Alic

Utredningsassistent

Alma har varit verksam på Stora- och Lilla Björn  sedan september 2022. Alma är utredningsassistent och bistår utredningsarbetet  genom observationer, utredningssamtal och dokumentation, allt utifrån BBIC. Alma tar sin socionomexamen i januari 2024 

alma.alic@kasamfamilj.se

Anna Holmqvist 300x300

Anna Holmqvist

Familjebehandlare

Beskrivningstext kommer…

.

anna.holmqvist@kasamfamilj.se

 

sofie

Sofie Bertilsson

Leg. Sjuksköterska/ Leg. Barnmorska

Sofie har mångårig arbetserfarenhet från yrket som barnmorska och har även arbetserfarenhet från utrednings- och behandlingshem för barn 0-13 år med föräldrar. På Kasam Familj arbetar hon riktat till föräldrar med bebisar under placeringstiden. Sofie erbjuder insatser inom amningshjälp, anknytning och graviditet.

sofie.bertilsson@kasamfamilj.se

Anita-Aaronsvik-IMG_8226-300x300

Anita Aaronsvik

Steg 1 familjeterapeut

Beskrivning kommer.

anita.aaronsvik@kasamfamilj.se

 
 

 

 

Övriga medarbetare

jonas-fotolindaschuster-small-square

Jonas Rydgren

Kvalitetskontroller/jurist

Jonas har Jur.kand, högskoleexamen i statsvetenskap. Fördjupningskurser inom juridik med vikt på Psykologi och socialt arbete och Bolagsrätt. Dessutom kurser inom LVU, rättsmedicin, privaträtt, fastighetsrätt, familjerätt, UGL. Jonas har tidigare arbetat på domstol samt drivit advokatbyrå. 

Jonas ingår i specialistteam där hans roll är utredare och kvalitetscontroller tillsammans med specialistsocionom, psykolog och psykoterapeut. Utöver detta arbetar Jonas som vice vd i bolaget och bistår VD med egenkontroller kopplat till lagefterlevnad i verksamheterna. 

dsc_0777-crop

Angelica Kandalina

VD/föreståndare

Angelica är utbildad inom beteendeanalys, DBT och har en pågående Leg. psykoterapeut utbildning. Utöver detta har Angelica en VD-utbildning och ledarskapsutbildning.

Angelica har huvudansvar för företagets strategi- och produktutveckling. Angelicas företagsmål är att utveckla organisationen genom att utföra analyser och utredningar, hitta lösningar på problem och driva igenom olika utvecklings- och
förändringsprojekt. 

vitae-personal-sarasalman-300x400

Sara Salman

Placeringssamordnare

Sara har en förskole- och lärarexamen, utbildning inom sälj- och marknad samt ledarskap. 

Sara sitter i styrelsen på Kasam Familj där hennes främsta roll är att övervaka lönsamhet och arbeta med affärsutveckling. Utöver detta brinner Sara för skolfrågor och arbetar med företagets strategi gällande skolsamordning inom familjehemsvård.  

Tobias Lundgren

Tobias Lundgren

Affärsområdeschef ​

Tobias är beteendevetare och har gedigen arbetserfarenhet från Familjehemsvård då han har arbetat i ledande befattning både på Humana och Nytida. Tobias har också erfarenhet från affärsutveckling, öppenvård och behandlingsarbete. 

På Kasam Familj ingår han i ledningsgruppen för familjehemsvården, specialistteam och HVB tillsammans med föreståndare och VD med gemensamt ansvar för ledning, strategi och utveckling

tobias.lundgren@kasamfamilj.se

0721-999 804

sofie
Rulla till toppen